PwC 2023. őszi képzések

A PwC által létrehozott Digital Academy többek között Data Science, Power BI és Data Analytics területen is kínál színvonalas jelenléti és online képzéseket. Összegyűjtöttük a 2023. őszén induló képzéseket:

Power BI - kezdőknek

A PwC kezdőknek szóló Power BI képzése 2 alkalomból áll 9:00-12:15 között, jelenléti oktatással. A tanfolyam során a résztvevők elsajátítják a Power BI használatának alapjait, megismerkednek adatvizualizációs technikákkal és az adatmodellezéssel.

A képzés legközelebb 2023. november 20-án és 22-én zajlik. A részvétel díja 110.000 Ft + ÁFA.

Data Analytics képzés

A Data Analytics képzés során az érdeklődők üzleti elemzésekhez szükséges modellezési technikákat és stratégiákat sajátíthatnak el. A kurzus az alapoktól közelíti meg az üzleti elemzéseket.

A tanfolyam 3 alkalomból áll, melyek online kerülnek megrendezésre.

A tanfolyam legközelebb 2023. október 25-én indul. A képzés díja 149.000 Ft + ÁFA.

Data Science képzés

A PwC Digital Academy képzése során a résztvevők az alapoktól kezdve sajátíthatják el a Data Science rejtelmeit a Python nyelv segítségével, remek alapozója lehet az előbb említett Data Analytics képzés. A tanfolyam végére pedig haladó elemzések készítésére lesznek képesek Deep Learning és Big Data területen is.

A 12 alkalmas képzés három modulban zajlik, az első novemberben, a második decemberben, a harmadik pedig januárban kerül megtartásra. A képzés oktatói Oltyán Gábor és Kovács Dávid.

A képzés legközelebb 2023. november 6-án indul.  A részvétel díja modulonként 220.000 Ft + ÁFA.