Reflektorfényben a United Consult

Rovatunkban az adatos pozíciókat kínáló munkaadókkal készítünk interjúkat. Ez alkalommal beszélgetőpartnerünk Gaál-Farkas Melinda, a United Consult Delivery Managere és Scrum Mastere.

Milyen adatos szakembereket kerestek jelenleg?

A meglévő kollégákra építve aktívan keressük organikusan növekvő szuper csapatunk új tagjait. Többek között Data Engineer, Data Platform Engineer és Senior Data Scientist poziciókba várjuk olyan lelkes szakemberek jelentkezését, akik izgalmas projektekre és új szakmai kihívásokra vágynak. Big Data üzletágunk hitvallása, hogy a vállalati adatvagyonban rejlő lehetőségeket a legjobb szakembereink segítségével és sokéves tapasztalatunk felhasználásával valódi üzleti értékké változtatjuk ügyfeleink számára. Olyan csapattagokat keresünk, akik ezzel tudnak azonosulni és doppingolja őket az, hogy valami újat tanuljanak.

További nyitott pozíciók a United Consult karrieroldalán találhatók.

Mi teszi leginkább különlegessé a céget, miért éri meg nálatok dolgozni?

Jövőt álló, innovatív technológiával dolgozunk, a magas szakmai elvárások mellett pedig egy összetartó, egymást támogató és megbecsülő csapatban dolgozunk. Egyedülálló mentoring programmal segítjük egymást, mindig számíthatunk a másikra, legyen szó szakmai segítségnyújtásról, vagy a munkaidő utáni közös lazításról. Olyan közösség vagyunk, ahol az egyén és egyéniség valóban számít, akár pihenésről, a karrierútról vagy a munkavállalói well-being-ről van szó.
A kollégák érdeklődési körének, pozíciójának megfelelően együtt tervezzük meg a karrierút következő lépéseit és az ahhoz kapcsolódó képzéseket.
Az anyagiakat illetően az alap juttatásokon túl, ha az ügyfél elégedett a hozzáállásunkkal és szakmai teljesítményünkkel, akkor a sikeres projekt csapattagjai bónuszban részesülnek.

Mi a legfontosabb tulajdonság számodra egy (új) kollégában?

Számomra a legfontosabb a megoldásközpontú, elkötelezett, csapatjátékos hozzáállás. Kifejezetten értékeljük azt is, ha ambiciózus, tanulásra hajlandó emberekkel dolgozhatunk együtt és persze szeretjük, ha jó hangulatban telnek a mindennapjaink.

 

A United Consult adatos álláshirdetései

 

További interjúk